Heb je een vette vakantie gehad?

Lekker op vakantie geweest met vrienden, gefeest en een gezellige tijd gehad? En stiekem ook lekker uitgerust en bijgekomen op het strand?

Stel je zou je vakantie in 2023 compleet anders invullen: twee tot drie weken lang ben je onderdeel van een cultuur in Afrika, Azië of Latijns-Amerika. Je gaat tijdens je werkvakantie vrijwilligerswerk in het buitenland doen met een groep leeftijdsgenoten uit Nederland en leeft midden tussen de lokale bevolking. Samen bouw je mee aan een school, woningen of een kliniek. Op deze manier draag je bij aan de leefomstandigheden in de gemeenschap.

Naast het bouwen doe je nog veel meer: je bezoekt een familie in het dorp, speelt een potje voetbal met de plaatselijke bevolking, vertelt een bijbelverhaal aan honderden kinderen en gaat cultuur snuiven in de omgeving.

Wil jij je handen uit de mouwen steken voor mensen en kinderen die zijn geboren aan de andere kant van de wereld? Ben je tussen de 16 en de 25 jaar? Lijkt het je vet in de zomer van 2023 mee om op avontuur te gaan?

 

Voor vragen of meer informatie stuur mij gerust bericht. Dat kan via neeltjeworldservants@hotmail.com of +31657768001

 

En wie weet dans jij deze zomer niet op het strand maar in een Afrikaanse kerk! Bouw je een school waardoor kinderen een betere toekomst krijgen. Kijk je in de dankbare ogen van de lokale mensen

 

die niet ophouden van zingen uit dankbaarheid. Voetbal jij met Afrikaanse kinderen die harder kunnen lopen dan jij. Staar jij ’s avonds naar de meest indrukwekkende sterrenhemel die je maar kunt bedenken! En kom je thuis met ervaringen die je nooit meer zult vergeten!

Het zal je meer brengen dan je ooit had durven dromen. Ik weet zeker, je zult er geen spijt van krijgen. Durf jij het aan? Ik daag je uit, ga jij in de zomer van 2023 mee op avontuur? Neem vooral je vrienden mee!

Groetjes, Neeltje Hietkamp.

 

P.s. Ben je ouder dan 25 jaar, heb je hart voor jongeren & ook enthousiast geworden? Meld je dan aan als leider en ga ook mee!

P.p.s. Lees je dit als ouder en denk je dit is iets voor mijn (klein)kind, stuur ze dit door of breng ze met mij in contact voor meer info!

P.p.p.s. Wil je niet mee op project maar wel helpen actievoeren? Meld je dan aan als supporter!

 

 

 

 

© 2014 Kerkplein Veenwouden

En laat u ook zelf als levende stenen gebruiken